7.12.2008

Syksyn harvinaisuudet koko viikon lopetusmyynnissäPsykohauva postikuluitta kotiin TheGround.com alesta !
1. Psykohauva
2. Rock rasvaton ala
3. Usvainen rautatie
4. Krematorio
5. Metsurin kyynel

Harvinaista Muuttolintu-sinkkua löytyy myös TheGround.com alesta.
Mahdollisesti viimeinen tilaisuus ostaa koko sinkku !
SYKSY: MUUTTOLINTU for sale now:Muuttolintu on bongattu ainakin seuraavista nettikaupoista:
TheGound.com, MTV3,NetAnttila, NRJ kauppa, CM Store

MUUTTOLINTU eurolla reppuun NYT ! ALE now @TheGround.com !

Propaganda on Equal Dreams

Harvinainen Metsurin kyynel EP myös alessa postikuluitta ! Samoin tosi mahdollisesti viimeinen tilaisuus ostaa koko plätty !Ajat ovat muuttuneet siitä, kun Hullujussi -yhtye ja Viktor Kalborrek suorittivat ensiesiintymisensä 11. elokuuta 1973 Kermakosken Kerman lavalla Heinävedellä.
K-Market Kerman edellinen myyntiartikkeli oli "Psykohauva". Sen on kasvattanut paikallinen Syksy -yhtye. Kauppias Seppo Huhtala myhäilee, kun myi 5-biisin levyä 100 kappaletta. Levy kasvoi Metsurin Kyynel -sinkusta, jonka video on veistelty paikallisista kuusikoista. Aiemmin liikkeessä vieraillut Juha Mieto kirjoitteli nimmareita Syksy-yhtyeen "Kapteeni Kuolio kohtaa Syksyn" -sarjakuva-albumeihin. Loppuvuonna 2006 P.A. Manninen piirsi albumin Syksy-yhtyeen Metsurin kyynel -CD:n musiikin ja sanoitusten pohjalta.
Metsurin kyynel -videon esiintyjä Teuvo Tontti on ensimmäinen Moottorisahalla veiston Suomenmestari. Nyt videon metsä on jo kaadettu motolla sorvitukeiksi.
Psykohauvan videolla esiintyy paikallisia asukkaita Heinävedeltä. Seuraavaa Muuttolintu -sinkkua teki myös entinen Syksyn jäsen Harri Tuovinen Juustopäät, TJ. Ääretön ja Spacerock -yhtyeistä. Sellot maksoi Antti Nykänen.

Heikki Lätti - kitara, laulu
Jari Pekkonen - basso
Tero Tolvanen – rummut
Esa Issakainen - kitara

Jere Venäläinen – kosketinsoittimet

Polkat on pulkassa ja Rakkauden korvike ilmestynyt, mutta nyt hetken saa Syksyn CD-EP levyt pilkkahintaan. TheGound.com lopettaa CD ja vinyylilevyjen myynnin. MP3 tavara jää tarjolle ja käytännössä kaikki loput CD:t ovat alennusmyynnissä tässä. Syksy albumi ja Murskahumppa jopa jo loppuivat, mutta kaikki 7”-sinkut ja muutama muu vinyyli myös loppuunmyynnissä. TheGround toimittaa kaikki CD:t postikuluitta !

Nyt on maksajan markkinat ja levy plättänä tulossa ja menossa ulos TheGround.com[R]-alemyynnissä. Pidä kiirettä sillä kaikki loppuu pian ! Levyt postitetaan joulua edeltävällä viikolla. Muutoin jäät pelkällä lehdellä soittelemaan. Melkein koko Propagandan kataloogi lopetusmyynnissä. Pidä kiirettä !

Klikkaa kuvan linkkiä.


Täältä alta kannattaa myös Rakkauden korviketta kysellä kuvan linkistä. Psykohauvan saat täältä Levykauppa X:stä myös alen jälkeen:BONUKSENA olevan SOUNDTRACKIN `Metsurin Kyynel`-video oli valittu Tampereen kansainvälisten elokuvajuhlien kotimaiseen kilpailusarjaan 2007. Syksy kilpaili myös Oulussa kotimaisten videoiden kilpailusarjassa.

Osta Psykohauva Stupido Shopista !

Lataa NYT Psykohauvan ulvonnat näistä kaupoista: MTV3, NetAnttila, FunMan, PHNeT Musiikki, PopCity, Lumo Musiikkikauppa, NRJ Kauppa, Citymarket, DNA
...RAKKAUDEN KORVIKE CD nyt kaupoissa !


Osta Stupido Shopista !
Jakelu:

SYKSY: Rakkauden korvike ladattavissa mm. näissä: TheGround.com, MTV3, NetAnttila, FunMan, PHNeT Musiikki, PopCity, Lumo Musiikkikauppa, NRJ Kauppa, Citymarket, DNA, HESETV.fi, musakauppa.aina.fi, iTunes, Napster, eMusic, Rhapsody, AMAZON MP3, GroupieTunes, Lala... Tulossa vielä mm. musiikkilataamo.hs.fi...

Lue Syksy Blogia !
 Lue Syksy Blogia !

Ei kommentteja: