2.12.2008

O.S.S.Y sinkku Muurit kaatuu nyt ladattavana

lataa nyt O.S.S.Y : muurit kaatuu !

O.S.S.Y - Muurit kaatuu sinkku
on jo ladattavissa mm. näissä:
TheGround.com, MTV3, NetAnttila, Equaldreams, FunMan, PHNeT Musiikki, PopCity, Lumo Musiikkikauppa, NRJ Kauppa, Citymarket, DNA, HESETV.fi, musakauppa.aina.fi, iTunes, musiikkilataamo.hs.fi...

Joensuulaisen, suomenkielistä raskasta rockia soittavan O.S.S.Y -yhtyeen viides albumi Muurit kaatuu ilmestyy 11. maaliskuuta 2009. Levyn julkaisee Propaganda Rekords ja se levitetään Playground Musicin kautta.
Uusi single Muurit kaatuu on pulkassa ja tuiskun läpi helposti perillä kammareissa joulukuun alussa. Toinen singlebiisi "Kaksi" julkaistaan 21. tammikuuta 2009.

O.S.S.Y nousi esille 1980-luvun puolivälissä singlellään HELSINKI. Se luotasi alkutahteja suomenkieliselle heavymetallille Tanssityttö Barbara albumin myötä, jolta biisejä eksyi TV-listoille Säkkijärven polkasta alkaen.

O.S.S.Y:n tarina oli melkein ohi viime keväänä. Tero sahasi moottorisahalla sormeen ja läheltä piti, ettei kaikki vasemman käden sormet menneet poikki.
Eikä siinä vielä kaikki...
Kun edellisistä oli toivuttu oikean käden ranne meni keskiaikaisessa miekkailuharjoituksessa. Aina sattuu ja tapahtuu...

Näistä ja monista muista sattumuksista syntyi tulevan O.S.S.Y albumin ensimmäisen sinkkubiisi ”Muurit kaatuu”.

O.S.S.Y on:
Tero Eronen - kitara, laulu
Markku Rouhiainen - rummut, laulu
Seppo Vihonen - basso

Linkit:O.S.S.Y -videoita mm. Helsinki
O.S.S.Y MySpace
Promo jne. E-mail:info@profileweb.net

Lue O.S.S.Y Blogia

 Lue O.S.S.Y Blogia !

www.propaganda.fi
E-mail: info@pro-records.net

Ei kommentteja: